Ad Here
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
30 Νοέμβριος 2018

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1520

alt

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

-Στο σωματείο Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για τη συμπεριφορά οπαδού του μετά τη λήξη του αγώνα της 24.11.2018 με το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (παράβαση άρθρου 15 παρ. 4δ’, 6 ΠΚ) επιβάλλει έγγραφη επίπληξη.

-Στο σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ για τη συμπεριφορά οπαδού του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 24.11.2018 με το σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (παράβαση άρθρου 15 παρ. 4α’, 6 ΠΚ) επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ.

-Στο σωματείο ΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΗΝΕΙΟΣ, το οποίο δεν κατήλθε να αγωνιστεί στον αγώνα της 24.11.2018 με το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, συμπληρώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο 3 αγώνες χωρίς να αγωνιστεί, ήτοι για παράβαση του άρθρου 17 παρ. 2, 3 του ΚΑΠ, επιβάλλει: Απώλεια του εν λόγω αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ του ανυπαίτιου σωματείου, αφαίρεση 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, καθώς και χρηματική ποινή 50 ευρώ. Επίσης, του επιβάλλει την ποινή της αποβολής από το τρέχον πρωτάθλημα καθώς και ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κατακυρώνει τον μη ορισθέντα και μη διεξαχθέντα αγώνα της 24.11.2018 μεταξύ των σωματείων ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΣ ΧΑΡΑΥΓΗ υπέρ του γηπεδούχου σωματείου με τέρματα 3-0 λόγω παράβασης από το φιλοξενούμενο σωματείο ΑΕΣ ΧΑΡΑΥΓΗ του άρθρου 23 παρ. 2 περ. ε’ΙΙ και ζ’Ι ΠΚ.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

-Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΣΑΣ κ. Χρήστο Μπαρούτα, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα της 25.11.2018 με το σωματείο ΔΟΞΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.

-Στον προπονητή του σωματείου ΔΟΞΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ κ. Ευάγγελο Μάνο, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα της 25.11.2018 με το σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΣΑΣ (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.

-Στον προπονητή του σωματείου ΑΕ ΜΑΝΔΡΑΣ 2016 κ. Ιωάννη Παπαναστασίου, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα της 24.11.2018 με το σωματείο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.

-Στον προπονητή του σωματείου ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ κ. Κωνσταντίνο Τσιουτσιούμη, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 24.11.2018 με το σωματείο ΑΕ ΜΑΝΔΡΑΣ 2016 (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ:

24/11: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α. ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 4 + 40

24/11: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Γ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΘΕΙΩΝ 4 + 40

24/11: ΜΠΑΤΖΙΑΝΟΥΛΗΣ Α. ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΘΕΙΩΝ 4 + 40

24/11: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ 1 + 10

24/11: ΦΡΑΧΟΛΙ Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ 1 + 10

25/11: ΚΟΛΟΒΟΣ Ν. ΑΜΠΕΛΙΑ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ 1 + 10

25/11: ΜΥΛΩΝΑΣ Χ. ΜΕΛΙΒΟΙΑ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ 1 + 10

25/11: ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ Χ. ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ 1 + 10

25/11: ΣΤΑΤΗΡΗΣ Γ. ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ 2+ 20

24/11: ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ Ν. ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 4 + 40

25/11: ΓΚΕΚΑΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ 2 + 20

25/11: ΝΑΣΤΟΥΔΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ’88 ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ 2 + 20

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt