Η ΕΠΣΛ στο πλευρό του Χρήστου…

Η ΕΠΣΛ στο πλευρό του Χρήστου…
Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε η ΕΠΣΛ σε συνεργασία με άλλες Ενώσεις της χώρας μας με σκοπό να βοηθήσουν τον άτυχο 15χρονο ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπάσιο που αγωνιζόταν στην Πελασγιώτιδα και είχε τραυματιστεί σοβαρά εξαιτίας ενός κεραυνού.
Πριν λίγο στα γραφεία της ΕΠΣΛ παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και υπολοίπων μελών, βρέθηκε ο πατέρας του μικρού Χρήστου, Ανέστης Μπάσιος με σκοπό να παραλάβει την οικονομική βοήθεια των Ενώσεων για την αποκατάσταση της υγείας του Χρήστου Μπάσιου.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΕΠΣΛ βοήθησε σημαντικά όπως και οι ακόλουθες Ενώσεις: Ηπείρου, Χαλκιδικής, Πέλλας, Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Πιερίας, Δράμας, Έβρου, Μακεδονίας, Αρκαδίας, Τρικάλων. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το μεγαλύτερο ποσό προσέφερε η ΕΠΟ.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















