Ύψιστη τιμή για την Μάχη Τσιοφλίκη…

Ύψιστη τιμή για την Μάχη Τσιοφλίκη…
PHOTO KOSTAS VILLA
Ύψιστη τιμή για τη Λαρισινή Διαιτησία ποδοσφαίρου, αλλά και σημαντική καταξίωση και αναγνώριση των διαιτητικών ικανοτήτων της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη, είναι η τελευταία απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, ύστερα από πρόταση της UEFA, να επιλέξει και να ορίσει τη Λαρισαία ρέφερι, να διευθύνει διεθνείς αγώνες!

Η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη ενημερώθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ότι στο χρονικό διάστημα από 1 – 5 Μαρτίου θα μεταβεί στη Σλοβακία όπου θα διευθύνει αγώνες σε διεθνές τουρνουά κορασίδων, που θα διεξαχθεί στη χώρα αυτή υπό την αιγίδα της UEFA.
Ασφαλώς και ο ορισμός αυτός της Λαρισαίας διαιτητού, πέρα των άλλων, αποτελεί και επισφράγιση των προσπαθειών που καταβάλει υπέρ της Λαρισινής διαιτησίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου με τις συνεχείς επισκέψεις του και παρεμβάσεις στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















