.:: Larisa Goal ::. «Όλοι μαζί για το λαρισινό ποδόσφαιρο»
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
07 Σεπτέμβριος 2022

«Όλοι μαζί για το λαρισινό ποδόσφαιρο»

Προβολές: 1413

alt

«Όλοι μαζί για το λαρισινό ποδόσφαιρο»

Σε μία κλήρωση της ΕΠΣΛ διαφορετική από αυτές που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν το μήνυμα δόθηκε. Το λαρισινό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενωμένο για να κάνει βήματα προόδου και οι φορείς που το εκπροσώπησαν έδωσαν υποσχέσεις ενότητας, διαφορετικές από αυτές που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο παρελθόν.

Στο ξενοδοχείο “Διόνυσος”, η ΕΠΣΛ πραγματοποίησε χθες την κλήρωση των πρωταθλημάτων της για την αγωνιστική σεζόν 2022-23 με τους φορείς που εκπροσώπησαν το λαρισινό ποδόσφαιρο να δίνουν μηνύματα ενότητας και αλτρουισμού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, όπως και τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Νταβέλη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Κώστα Τσακίρη, αλλά και τους προέδρους των σωματείων της Γ’ Εθνικής, Λάμπρο Ιωακείμ (Ηρακλή Λάρισας) και Κυριάκο Καφανέλη (Δωτιέα Αγιάς), όπως και τους αντίστοιχους εκπροσώπους των σωματείων του Νομού Λάρισας που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

alt

Άπαντες έκαναν δηλώσεις ενότητας και στήριξης στο λαρισινό ποδόσφαιρο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, μιλά για την ραχοκοκαλιά του ποδοσφαίρου, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προαναγγέλλοντας όσα ενδιαφέροντα αναμένεται να ειπωθούν στην ερχόμενη κοινή Συνέντευξη Τύπου με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, την ΕΠΣΛ και τους Βετεράνους της ομάδας την ερχόμενη Παρασκευή (9/9, 12:00).

Παράλληλα, βραβεύτηκαν οι πρόεδροι των επαγγελματικών ομάδων του Νομού μας, ΠΑΕ ΑΕΛ και ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, από την Ένωση λίγο πριν ξεκινήσει η κλήρωση. «Θα κρεμάσω στο γραφείο μου το λάβαρο της ΕΠΣ Λάρισας», είπε μόλις το παρέλαβε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, έπλεξε το εγκώμιο της οικογένειας Νταβέλη για την στήριξη στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσω του κέντρου αποκατάστασης Animus, είπε πως το όνειρο όλων των Λαρισαίων παικτών είναι να αγωνιστούν στην ΑΕΛ, ενώ ευχήθηκε υγεία

Οι δηλώσεις:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ (πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΛ): «Είναι ανάγκη πια να είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε το λαρισινό ποδόσφαιρο πως είναι ενωμένο.

Ήθελα πολύ να βρίσκομαι ανάμεσα σας. Σας φέρνω δύο καλά νέα από την κλήρωση της SL2. Πρώτον έχει διασφαλιστεί η άνοδος από κάθε όμιλο, κάτι μέχρι πρότινος φαινόταν αδιανόητο, ενώ το δεύτερο καλό νέο με την παρουσία ανθρώπων με συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αμετάκλητη σέντρα.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί την ραχοκοκαλιά του ποδοσφαίρου. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να κάνει το όραμα της πραγματικότητα η μεγάλη ΑΕΛ την δεκαετία του ’80. Γνωρίζοντας αυτό το δεδομένο αποφάσισα πως εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία σημαντική ομάδα, θα πρέπει να δώσουμε την δυνατότητα να αναγεννηθούμε στα τμήματα Υποδομής και να στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι προσπάθειες που έχουν γίνει τις πρώτες 60 μέρες, έχουν αντιληφθεί όλοι οι συμπολίτες μας πως είναι με γνώμονα την αναβάθμιση της ομάδας.

Με όλους τους παράγοντες τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Δημήτρη Μπουχλαριώτη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργο Νάκα, τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Τάκη Παραφέστα, θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα που μιλά για την ποδοσφαιρική ΑΕΛ που τα προηγούμενα 7 χρόνια δεν υπήρχε. Αυτό είναι στα αυτονόητα τα οποία με την προηγούμενη διοίκηση ξεχάσαμε παντελώς. Με όλα αυτά τα δεδομένα, σας καλούμε όλους στο γήπεδο για να δείξετε την στήριξη σας όχι για οικονομικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς. Στο στάδιο Αλκαζάρ, η επιλογή του οποίου δεν έγινε τυχαία αλλά για λόγους υψηλής σημασιολογίας. Δεν είμαστε εμμονικοί με την έδρα αλλά από το ιστορικό Αλκαζάρ ξεκινάμε και σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

alt

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΛ): Είμαι περήφανος που χαράξαμε αυτή την πορεία μαζί με

τον πρόεδρο πριν από δύο χρόνια. Και μιλώ για την συνεργασία με το Animus (την ιατρική υποστήριξη

των σωματείων). Εύχομαι υγεία και πρόοδο σε όλους. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο και αδερφό μου, αποφασίσαμε να εμπλακούμε στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχοντας ως όραμα να φτάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Σε μία περίοδο όπου κινδύνευε να υποβιβαστεί ακόμη και στην Γ’, αποφασίσαμε να την βγάλουμε από αυτό το φιάσκο και να δημιουργήσουμε ξανά την μεγάλη ΑΕΛ που θα θυμίζει όσα πέτυχε η ομάδα του παρελθόντος».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (πρόεδρος ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας): «Θέλω να ευχηθώ υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι στην ΑΕΛ, στον Ηρακλή Λάρισας και στον Δωτιέα Αγιάς να πετύχουν τους στόχους του. Είμαστε δίπλα σε όλες τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου».

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (πρόεδρος Ηρακλή Λάρισας): «Πριν από έξι χρόνια ξεκινούσαμε αυτή την πορεία στον Ηρακλή Λάρισας από το πρωτάθλημα της B’ ΕΠΣΛ και τώρα είμαστε στην Γ’ Εθνική και υπάρχει μία χαραμάδα για την SL2. Αυτό ξυπνά αναμνήσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΛ στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, χρειάζεται συμμαχίες και ενότητα η ομάδα. Εύχομαι στον Απόλλωνα Λάρισας γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ (πρόεδρος Δωτιέα Αγιάς): «Ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση. Δεν πέρασε καιρός από τότε. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες είμαστε άξιοι που κρατήσαμε αυτές τις ομάδες χωρίς να διαλυθούν Οι υποδομές ήταν πάντα ο αυτοσκοπός».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt