Η ΕΠΣΛ πήρε θέση…

Η ΕΠΣΛ πήρε θέση…
Η ΕΠΣΛ πήρε θέση με αφορμή τα εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για μη εφαρμογή του αθλητικού νόμου για εγγραφή όλων των διαιτητών στον σύνδεσμο.
Η ανακοίνωση:
«Η Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τα σωματεία- μέλη της, τους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες του ποδοσφαίρου και όλους τους φιλάθλους, ότι από το νόμο, το Καταστατικό της Ε.Π.Ο., της U.E.F.A. και F.I.F.A, είναι η μόνη αρμόδια για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων στο χώρο ευθύνης της, με ότι αυτό συνεπάγεται, χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική ανάμειξη. Αυτό πράττει εδώ και πολλά χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, που αναγνωρίζεται από όλους τους εμπλεκόμενους.
Η εμφάνιση κάποιων ως αυτόκλητων πρόθυμων να συνεισφέρουν στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ή απλώς να τη διαταράξουν, δεν γίνεται αποδεκτή από την Ένωση, ούτε στηρίζεται σε οποιοδήποτε νομικό πλαίσιο, αλλά μόνο στις δικές τους φιλοδοξίες και επιδιώξεις, τις οποίες δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ικανοποιούμε, ούτε να διαπραγματευόμαστε μαζί τους τα αυτονόητα. Τα πρωταθλήματα θα συνεχίσουν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο να διεξάγονται όπως όλα τα τελευταία χρόνια, άψογα και χωρίς ιδιαίτερες τριβές, με το δυναμικό που ανήκει στην Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και αποδέχεται το νόμο, το Καταστατικό της και τους Κανονισμούς του οργανωμένου ποδοσφαίρου».
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















