Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ, πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
-Στο σωματείο ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ για τη συμπεριφορά οπαδών του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 22.10.2023 με το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4α, 6 ΠΚ, επιβάλλει χρηματική ποινή 150 ευρώ.
-Στο σωματείο ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ για τη συμπεριφορά οπαδού του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 29.10.2023 με το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 εδ. Ια’, 6 ΠΚ, επιβάλλει έγγραφη επίπληξη.
-Στο σωματείο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, το οποίο δεν κατήλθε να αγωνιστεί στους αγώνες με τα σωματεία ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ και ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 17 παρ. 2, 3 του ΚΑΠ επιβάλλει: Απώλεια των εν λόγω αγώνων με τέρματα 3-0 υπέρ των ανυπαίτιων σωματείων, υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 300 ευρώ.
ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΗΜΕΡ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΡ.ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΝΗ
29/10 ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Κ. 1204764 ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ 1 + 10
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















