Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ ανακοινώνει…
![]()
Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ ανακοινώνει…
Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε οι αγώνες να είναι ισάριθμα χωρισμένοι το Σαββατοκύριακο.
Για αυτό το λόγο, από τη στιγμή που ανακοινώνεται το πρόγραμμα δεν επιτρέπονται οι αλλαγές, χωρίς σοβαρή αιτία.
Καλούνται τα σωματεία να αποστείλουν μέσα στην εβδομάδα τυχόν αιτήματα για να ληφθούν υπ’ όψιν κατά τη διαμόρφωση του προγράμματος των επόμενων αγωνιστικών.
Επιπλέον υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο θα πρέπει κάθε ομάδα της ανώτατης κατηγορίας Ά DE-TOX να έχει πρόσληψη προπονητή κατόχου κάρτας τριετίας με UEFA B.
Στον πάγκο δικαίωμα έχουν να βρίσκονται σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. – κατά τη διάρκεια του αγώνα – μόνο ο προπονητής, ο βοηθός ή γυμναστής και ο εκπρόσωπος του σωματείου.
Όποια ομάδα έχει δικό της γιατρό – ξεχωριστό από τον γιατρό αγώνα- μπορεί να τον δηλώσει στο φύλλο αγώνος με την επίδειξη του αριθμού μητρώου του από τον ιατρικό σύλλογο.
Τέλος, η Επιτροπή καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων της Γ´ τοπικής κατηγορίας να παρευρεθούν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20.00 στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ για την κλήρωση του πρωταθλήματος.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















