Έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς…

Έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς…
PHOTO: JOHN FIT
Στο κάλεσμα για τη συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσαν τα καταστήματα ΑΒ Λάρισας και με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας κόντρα σε μια ομάδα Επιλέκτων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών αλλά και ορισμένων παικτών από την ΑΕΛ, ανταποκρίθηκαν άπαντες στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκε πλήθος κόσμου και στήριξε την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια. Μάλιστα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στον Ξενώνα για τα παιδιά με αυτισμό «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και σίγουρα τέτοιες ενέργειες αξίζουν ιδιαίτερης μνείας, ειδικά τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι διοργανωτές απένειμαν Κύπελλα στα παιδιά με αυτισμό που βρέθηκαν στο γήπεδο και όλους τους συμμετέχοντες.

Να σημειωθεί πως βασικοί χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Posto di café, το αρτοποιείο Τόπας και οι εκτυπώσεις Γράβαλος.




Τελευταία
- Ματσάρα «Χ»ωρίς νικητή στην Τερψιθέα!
- Με δράστη τον Καρατζούκου…
- Απόδραση… του Ηρακλή Λάρισας!
- Εξαιρετικός ο Κίσσαβος Συκουρίου…
- Μοιρασιά στο Μακρυχώρι…
- Ο Τσανάς λύτρωσε… τον Τοξότη!
- Ο Παραφέστας είχε τον τελευταίο λόγο…
- Καταιγιστικοί… οι Αμπελόκηποι!
- Ισοπαλία στην Τερψιθέα…
- Στο +4 ο Ηρακλής Λάρισας, μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι…
















>
















