Πανδαισία χορού στη Βερδικούσια…

Πανδαισία χορού στη Βερδικούσια…
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τοποθεσία «Πλάκες» στη Βερδικούσια, ο Μορφωτικός Σύλλογος της περιοχής διοργάνωσε το 2ο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, με συμμετοχή παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα.

Ένα πραγματικό πανηγύρι όπου απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο ορεινό χωριό, με τους διοργανωτές να στέλνουν για μια ακόμη φορά μηνύματα πολιτισμού και αγάπης για τους παραδοσιακούς χορούς.

Αντάμωμα στη Μαμαλή…


Εξάλλου την περασμένη Κυριακή 1η Ιουλίου στην κορυφή της «Μαμαλής», πραγματοποιήθηκε το 6ο Αντάμωμα Βερδικουσιωτών. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τελέσθηκε θεία λειτουργία στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων ενώ στη συνέχεια τα χορευτικά των συλλόγων της περιοχής, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς με την ορχήστρα του Δημήτρη Μιχαλέ.


Το γλέντι άναψε για τα καλά με τους επισκέπτες να γεύονται τις παραδοσιακές φουρφούρες, σουβλάκια και πολλά άλλα εδέσματα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Πασχόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Βερδικούσιας κ. Μιχαλές, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ελασσόνας κ. Ιγγλέζος Κ., ο πρόεδρος του Συλλόγου Βερδικουσιωτών Λάρισας κ. Παπαγεωργίου Χ. καθώς επίσης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γελαλής Δ.


Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















