Ad Here
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
05 Ιούλιος 2012

Η ΕΠΣΛ καλεί τους φυσιοθεραπευτές για συνεργασία…

Προβολές: 1178

alt

Η ΕΠΣΛ καλεί τους φυσιοθεραπευτές για συνεργασία…

Ύστερα από την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΕΠΣΛ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, για την σύσταση του Ταμείου Αρωγής, η Ένωση καλεί όλους τους πτυχιούχους φυσιοθεραπευτές Λάρισας, Φαρσάλων και Ελασσόνας, που επιθυμούν να συνεργασθούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Ταμείο Αρωγής για την ποδοσφαιρική χρονιά 2012 – 2013, να δηλώσουν την επιθυμία τους αυτή εγγράφως στη Γραμματεία της Ένωσης, μέχρι και την 31 Ιουλίου 2012.

Σύμφωνα με το πλάνο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΛ, σύμβαση έργου θα γίνει με 4 φυσιοθεραπευτές της Λάρισας και από 1 σε Ελασσόνα και Φάρσαλα.

Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται προσωπικά ή και τηλεφωνικά, στη Γραμματεία της Ένωσης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Σε αναζήτηση τεχνικού…

Μετά την παραίτηση που προπονητή της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣΛ, Ηλία Σελιώνη, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε την πρόσληψη νέου προπονητή, που θα γυμνάσει και θα καθοδηγήσει τη Μικτή ομάδα Παίδων, κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2012 – 2013.

Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι προπονητές ποδοσφαίρου, με αναγνωρισμένο πτυχίο προπονητικής UEFA B΄ και άνω, επιθυμούν να συνεργαστούν με την Ένωση στον τομέα αυτό, να υποβάλλουν την γραπτή τους αίτηση στα γραφεία της ΕΠΣΛ, μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Γραμματεία της Ένωσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt