Διεθνές φιλικό και βράβευση για την ΑΕΛ…

Διεθνές φιλικό και βράβευση για την ΑΕΛ…
Η ΑΕΛ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ για να γιορτάσει μαζί της το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Αλβανική Skenderbeu, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκληση μας και θα ταξιδέψει στην Λάρισα για την αναμέτρηση.
Ο διεθνής φιλικός αγώνας με ώρα έναρξης τις 12:00, γίνεται στο πλαίσιο του 4ου Τουρνουά Φιλίας – #NoMore, που αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και φέτος είναι αφιερωμένο στην καταπολέμηση κάθε μορφής βίας και ρατσισμού.
Στο τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της Γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα όπως και οι βραβεύσεις όλων των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά Ακαδημιών του #NoMore, που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στα γήπεδα του Βουτυρίτσα.
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















