Διεθνές φιλικό και βράβευση για την ΑΕΛ…

Διεθνές φιλικό και βράβευση για την ΑΕΛ…
Η ΑΕΛ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ για να γιορτάσει μαζί της το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Αλβανική Skenderbeu, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκληση μας και θα ταξιδέψει στην Λάρισα για την αναμέτρηση.
Ο διεθνής φιλικός αγώνας με ώρα έναρξης τις 12:00, γίνεται στο πλαίσιο του 4ου Τουρνουά Φιλίας – #NoMore, που αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και φέτος είναι αφιερωμένο στην καταπολέμηση κάθε μορφής βίας και ρατσισμού.
Στο τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της Γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα όπως και οι βραβεύσεις όλων των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά Ακαδημιών του #NoMore, που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στα γήπεδα του Βουτυρίτσα.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















