Ο Σ.Π.Π.Ν. Λάρισας εύχεται καλή χρονιά…

Ο Σ.Π.Π.Ν. Λάρισας εύχεται καλή χρονιά…
Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Football League 2, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας θέλει να ευχηθεί στις δύο ομάδες του νομού, που συμμετέχουν στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, τον «Τύρναβο 2005» και τον «Οικονόμο Τσαριτσάνης», καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει.
Ευχόμαστε, μετά την τεράστια ταλαιπωρία που υπέστησαν φέτος με την πρωτοφανή καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, να βρούνε τη δύναμη να εκπροσωπήσουν επάξια το Λαρισινό ποδόσφαιρο στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, ώστε να αναδειχθεί τόσο το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών που κατά κόρον διαθέτουν, όσο και η προπονητική ικανότητα και αξία των Λαρισαίων προπονητών, που αποτελούν τα τεχνικά επιτελεία των δύο συλλόγων.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους εκπροσώπους του νομού μας στην Δ΄ Εθνική κατηγορία, τον «Π.Ο. Ελασσόνας», τον «Α.Σ. Πυργετού» και τον «Α.Ο. Αμπελωνιακό», με τη σιγουριά ότι του χρόνου θα μπορούμε να καμαρώνουμε για έναν ακόμη εκπρόσωπο του Λαρισινού ποδοσφαίρου σε επαγγελματική κατηγορία.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















