Αυλαία και για τον Δωτιέα Αγιάς…

Αυλαία και για τον Δωτιέα Αγιάς…
Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά όπου και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος, ο Δωτιέας Αγιάς ολοκληρώνει αύριο Τετάρτη (17.00) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ένα λαρισινό ντέρμπι όπου και φιλοξενεί τον ουραγό Αμπελωνιακό.
Ματς χωρίς σκοπιμότητες και για τους δύο, με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου να θέλει να δώσει μια ακόμη επιτυχημένη παράσταση μπροστά στο κοινό του που έδειξε τη δυναμική του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και φυσικά θέλει να αποχαιρετήσει τη χρονιά με νίκη η οποία και θα συνοδεύεται και από εξαιρετική εμφάνιση.

Μέσα ο Πετρουζέλης, έξω ο Γούτος…
Ο Νίκος Πετρουζέλης στον αγώνα με το Μακροχώρι υπέστη μερική ρήξη χιαστού και το ιατρικό επιτελείο του Δωτιέα εργάστηκε πυρετωδώς για να τον έχει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό. Ευχαριστίες απευθύνονται στον κ. Κων/νο Καλαμπάκα και το επιτελείο του που πρόλαβε να εντάξει γρήγορα τον ποδοσφαιριστή στην ενεργό δράση.
Εν τω μεταξύ ο Νίκος Γούτος που έχει υποστεί κάταγμα 2ου μετατάρσιο δεν υπολογίζεται αν και πάλι ο κ. Καλαμπάκας έκανε ότι ήτανε δυνατό να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι.
Αλλαγή παρατηρητή…
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι στον αγώνα του Πρωταθλήματος Γ Εθνικής Δωτιέας Αγιάς-Αμπελωνιακός (21/05/14) αντικαθίσταται, λόγω εκτάκτου κωλύματος, ο παρατηρητής Νικολαϊδης Χαράλαμπος (ΕΠΣ Μακεδονίας) από τον Πετρόπουλο Περίανδρο (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















