Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
21 Μαϊ 2014

Το πάλεψε ο Μαχητής αλλά…

Προβολές: 1576

alt

Το πάλεψε ο Μαχητής αλλά…

Σε ένα παιχνίδι-γιορτή για την πρωταθλήτρια Λαμία, ο Μαχητής Τερψιθέας πάλεψε και πάλι με νύχια και δόντια και έμεινε όρθιος στο ΔΑΚ Λαμίας καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με το εντυπωσιακό 3-3 αλλά αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Βλέπετε την ίδια ώρα ο Ρήγας Φεραίος περνούσε νικηφόρα από την Κύμη μιας και οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Σταυροθεόδωρου ήθελαν μόνο τη νίκη προκειμένου να ισοβαθμήσουν με την ομάδα του Βελεστίνου σε περίπτωση που γνώριζε την ήττα.

Πάντως οι παίκτες του Μαχητή κατέθεσαν και πάλι ψυχή και πάλεψαν μέχρι το τέλος αποχαιρετώντας την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι…

Μεγάλη καθυστέρηση είχε η αναμέτρηση καθώς αρκετή ώρα πριν τον αγώνα υπήρξε τηλεφώνημα στις αρχές για βόμβα στο γήπεδο! Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και των «ειδικών» όπου βρέθηκαν στο γήπεδο και αφού «σκούπισαν» κάθε γωνιά του γηπέδου (μέχρι και ειδικό σκύλο είχαν μαζί τους) διαβεβαίωσαν τους πάντες ότι δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος. Έτσι περίπου ένα τέταρτο πριν την προκαθορισμένη ώρα μπήκαν οι δύο αποστολές στο γήπεδο από την πίσω είσοδο και το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από τις κλειστές πύλες του γηπέδου, γεμίζοντας τις κερκίδες σε χρόνο …ρεκόρ.


Σκληρό καρύδι ο Μαχητής…

Ο Καμερουνέζος Μάρκους Μοκάκε στο 40΄ της αναμέτρησης έπειτα από ωραία μπαλιά του Διαμαντίδη βγήκε απέναντι στον Μπρέλλα και με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην εστία γράφοντας το 1-0 και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με την έναρξη του β μέρους η Λαμία αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και διπλασίασε τα τέρματά της. Ειδικότερα στο 47΄ από πολύ καλή μπαλιά του Θωμόπουλου ο Ευσταθίου θα μπει από δεξιά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει τη μπάλα για τον Αντωνίου ο οποίος σε ανυπεράσπιστη εστία με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Ο Μαχητής Τερψιθέας θα μπει και πάλι στο ματς στο 56΄ όταν ο Κρίτσας σε φάση διαρκείας μέσα στη περιοχή θα γυρίσει και με πλασέ θα σημαδέψει σωστά στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πουρή για να μειώσει έτσι το σκορ σε 2-1.

Η Λαμία πήρε αέρα δύο τερμάτων και πάλι στο 66΄ με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μάρκους Μοκάκε ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη αναμέτρηση.

Το ωραιότερο τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μαχητής Τερψιθέας στο 75΄ όταν μείωσε σε 3-2. Ειδικότερα σε μια ακόμη φάση διαρκείας όπου οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, ο Μαλάκος που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι με ωραίο γυριστό ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά τη προσπάθεια του Πουρή που βρήκε λίγο τη μπάλα και μείωσε το σκορ.

Και στο 89΄ μετά από χτύπημα φάουλ του Κυριάκου ο Πουρής έδιωξε με γροθιές πάνω στο κεφάλι του Μαλάκου με τη μπάλα να καταλήγει στη συνέχεια στα δίχτυα για το τελικό 3-3.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: (Τίμος Καβακάς) Πουρής, Θωμόπουλος(51΄ Σκόρδας), Κοντοχρήστος, Σπυριδάκης, Παπαδήμας, Κουτρομάνος(68΄ Κυπτίου), Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι, Διαμαντίδης, Μοκάκε(75΄ Πάνος), Αντωνίου.

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: (Νίκος Σταυροθεόδωρος) Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας (60΄ Σαββίδης), Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Κρίτσας, Μολάς (79΄ Παυλόπουλος), Πατσιαβούρας (68΄ Μαλάκος), Κυριάκος, Κρεββατάς.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt