Νέο δυνατό τεστ για Οικονόμο…

Νέο δυνατό τεστ για Οικονόμο…
Ένα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μιας και το ερχόμενο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 17.30 θα φιλοξενήσει στο «Γ. Μητσιμπόνας» τον Βατανιακό.
Παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός των «πράσινων» Κώστας Κατσάρας θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει και πάλι την ομάδα του απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία, μετρώντας ουσιαστικά αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος όπου και αναμένεται τέλη του μήνα.
Ο Οικονόμος που ποντάρει και πάλι πολλά στα νιάτα, θέλοντας να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2.
Πρεμιέρα για τα τμήματα υποδομής…
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 4:00 το απόγευμα, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», της Τσαριτσάνης, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση όλων των τμημάτων υποδομής του Οικονόμου.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















