Ξεπουλάει… ο Οικονόμος

Ξεπουλάει… ο Οικονόμος
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων στην ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι άκρως ενθαρρυντικά μιας οι «χρυσές» κάρτες εξαντλήθηκαν ενώ έχουν διατεθεί έως τώρα 150 συνολικά κάρτες διαρκείας.
Στόχος των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να φτάσουν στη διάθεση 300 καρτών, αριθμός εφικτός αν αναλογιστεί κανείς πως απομένει ένας ολόκληρος μήνας μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία των «πράσινων» συνεχίζεται κανονικά ενώ την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 18.30 στο γήπεδο των Νέων Πόρων, η Τσαριτσάνη θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ακαδημία Πλαταμώνα, σε ένα παιχνίδι όπου ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Καλτέκης θα έχει την ευκαιρία να εξάγει εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















