Για το πρώτο τρίποντο ο Δωτιέας Αγιάς…

Για το πρώτο τρίποντο ο Δωτιέας Αγιάς…
Μπορεί η νίκη να αγνοείται για τον Δωτιέα Αγιάς από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Τρίκαλα, έχει δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου που θα μεταβούν στα Γρεβενά προκειμένου να διεκδικήσουν το πρώτο τρίποντο απέναντι στον Πυρσό.
Οι «κόκκινοι» που σαφώς και έχουν δυνατότητες αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και η γκίνια και να πανηγυρίσουν έτσι ώστε να κάνουν μια νέα αρχή και τους δίνεται την Κυριακή μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το πράξουν.
Αγωνιστικά ο Κοκκίνης θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, ο Βαρουξάκης με τον οποίο και λύθηκε πρόσφατα η συνεργασία ενώ «απών» για διαφόρους λόγους θα είναι κι οι Μίλκοβιτς, Χότζα και τσακάλι.
Άρχοντας… ο Ρούσσος-Μπεκερτζής
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Ρούσσος-Μπεκερτζής με βοηθούς τους κ.κ. Γκαρτζονίκα και Τσόγκα (Πρέβεζας).
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















