Δεν την έβγαλε… «καθαρή» στη Φιλιππιάδα

Δεν την έβγαλε… «καθαρή» στη Φιλιππιάδα
Το γκολ του έμπειρου μέσου Ξενοφών Γήττα μόλις στο 10΄ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στη Φιλιππιάδα εκεί όπου ο Δωτιέας Αγιάς γνώρισε την ήττα με 1-0.
Παιχνίδι οριακό για τους «κόκκινους» του Μίλτου Ζιάκα στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία μιας και μετά το αποτέλεσμα αυτό, έπεσαν και πάλι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.
Οι Αγιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχαν ορισμένες καλές στιγμές αλλά το 1-0 έμελε να είναι και ο τελικό σκορ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Δάρδας (79΄Κολιός Π.), Πάνος (77΄Τσακανίκας), Λέντζος, Λάππας (62΄Φώτης), Μαλλάτος, Μπενίσκος, Γήττας, Κολιάκης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μίλτος Ζιάκας): Σταυράκης, Λαΐος, Μπαρούτας, Τσάκαλι, Κοκκίνης, Πετρουζέλλης, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Κουβελάς, Ουέλιγκτον (79΄Γκίκα), Κράβαρης (55΄Τσιρογιάννης).

Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















