Να διευρύνει το σερί η Τσαριτσάνη…

Να διευρύνει το σερί η Τσαριτσάνη…
Πέντε στροφές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της σωτηρίας.
Βλέπετε μετά τις απανωτές επιτυχίες, οι «πράσινοι» του Κώστα Κατσάρα βρίσκονται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να δείξουν τάσεις αυτοκτονίας στην συνέχεια προκειμένου να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.
Μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή τους δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν ένα ακόμη βήμα μιας και θα φιλοξενήσουν τον Βατανιακό ο οποίος έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, με τη νίκη να επιβάλλεται.
Ο Οικονόμος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και έξι αγωνιστικές αήττητος και έχει τα φόντα να το διευρύνει.
Αγωνιστικά πέρα από τους στρατευμένους Καραγιάννη και Κολιό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















