Θα το παλέψει ο Δωτιέας…

Θα το παλέψει ο Δωτιέας…
Ξεκίνημα με δύσκολο εμπόδιο για τον Δωτιέα Αγιάς μιας και την Κυριακή το απόγευμα (16.30) δοκιμάζεται στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.
Οι «κόκκινοι» του Γιάννη Αλεξούλη και παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, έχουν αποκτήσει το πνεύμα του μαχητή κάτι που φάνηκε άλλωστε στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν και αυτό είναι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον έμπειρο κόουτς.
«Οπωσδήποτε η πρεμιέρα αναμένεται δύσκολη για εμάς καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα που ειδικά πέρσι απέδωσε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από τη μεριά μας κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια εδώ στον Αγιά και θέλουμε με τα νέα παιδιά και μέσα από σκληρή δουλειά, να βάλουμε γερά θεμέλια για το απώτερο μέλλον με βασικό μέλημα φέτος την άνετη παραμονή».
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κάτοικος με βοηθούς τους κ.κ. Κολιάκος και Δέτση (Αθηνών).
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















