Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
18 Οκτώβριος 2015

Βάλτο ρε «Τσάτσα»!

Προβολές: 1221

alt

Βάλτο ρε «Τσάτσα»!

Όρθιος και στην έδρα του Αχέροντα Καναλακίου στάθηκε ο Δωτιέας Αγιάς μιας και έμεινε στο στείρο 0-0 με την τοπική ομάδα και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παιχνίδι στο οποίο οι «κόκκινοι» του Γιάννη Αλεξούλη που στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και στη νίκη μιας και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν με σημαντικότερη στιγμή τη φάση του 8΄όταν ο Τσατσαλίδης αστόχησε από την άσπρη βούλα στέλνοντας τη μπάλα άουτ, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Πάντως και στο 70΄ο Δωτιέας θα μπορούσε να φτάσει σε ένα τέρμα αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Τσιρογιάννη.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας(73′ λ.τρ. Μουζάκης), Μπάκας, Πάνος, Τζίμας Ι.(85’λ.τρ. Λαγός), Σιώρος , Κυριακάκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης(68′ Τσομπάι), Κωνσταντίνου Β.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Κορλός (81′ Παπάς), Γούτος (90+Ιωαννίδης), Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (89' Σούλι), Καρβούνης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt