Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
29 Οκτώβριος 2015

Η διάθεση δεν αλλάζει στην Τσαριτσάνη…

Προβολές: 1119

alt

Η διάθεση δεν αλλάζει στην Τσαριτσάνη…

Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή όπου και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη Φαρκαδόνα, θα μεταβεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην Αγχίαλο εκεί όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Πύρασο.

Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και αυτό θέλει να επιβεβαιώσει και στην κυριακάτικη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση όπου ζητούμενο δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

«Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δώσανε μια ταυτότητα στην ομάδα. Έχουμε γολγοθά, είναι θετικό που είμαστε σταθεροί, είμαστε μαχητές, δεν γίναμε υπέρ ομάδα ακόμη, μένει πολύς δρόμος και συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του έμπειρου τεχνικού μετά τον νικηφόρο αγώνα με τη Φαρκαδόνα.

Αγωνιστικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σιάτρα ενώ Παπαγεωργίου και Καραβασίλης δηλώνουν μάχιμοι.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt