Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
15 Νοέμβριος 2015

Συγκλονιστικό ματς με απίστευτο φινάλε στην Τσαριτσάνη!!!

Προβολές: 2108

alt

Συγκλονιστικό ματς με απίστευτο φινάλε στην Τσαριτσάνη!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Ορέστης Καραβασίλης αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης μιας και σκόραρε στο 94΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σενκάι και χάρισε τη νίκη με 3-2 στην ομάδα του κόντρα στον αξιόμαχο Δωτιέα Αγιάς.

alt

Σε ένα λαρισινό ντέρμπι που τα είχε όλα με πέντε γκολ, σασπένς, δύναμη, πάθος, αψιμαχίες, ένα γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο αλλά και ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς.

Τελικά τη νίκη κατέκτησε το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά που αν και έκανε τα εύκολα-δύσκολα μιας και προηγήθηκε με 2-0, δικαιώθηκε έστω και έτσι στο φινάλε μιας και έδειξε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη οι «κόκκινοι» του Γιάννη Αλεξούλη αν και βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό, έδειξαν χαρακτήρα και σε ένα πεντάλεπτο (78΄-83΄) κατάφεραν να γυρίσουν το ματς (σε αυτό οφείλεται και η είσοδος των Μπαλογιάννη και Καφούσια στον αγωνιστικό χώρο) και σίγουρα το φινάλε τους αφήνει πικρία μιας και θα μπορούσαν να φύγουν έστω με τον πόντο της ισοπαλίας στις αποσκευές τους.

alt

Ο Τόλιος έδειξε τον δρόμο…

Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι Τσαριτσανιώτες αναζητώντας το γρήγορο γκολ που θα τους απελευθέρωνε από το άγχος και το πέτυχαν σχετικά νωρίς, στο 20΄με κεφαλιά του Τόλιου ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Μπαταβάνη μετά από βολέ του Γούπου και ολιγωρία της άμυνας του Δωτιέα για το 1-0.

Οι «πράσινοι» οι οποίοι είχαν προλάβει να απειλήσουν με τους Καραγκούνη και Αγρόδημο ενώ ο Δωτιέας φάνηκε για πρώτη φορά επιθετικά στο 30΄και μετά από προσπάθεια του Κορλού.

alt

Απίστευτο ματς στην επανάληψη…

Και στην επανάληψη οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 68΄έβαλαν γερά θεμέλια για τη νίκη μιας και ο Μπαλής αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μαχαίρας από τον Κανάκη και έγραψε έτσι το 2-0.

Οι Αγιώτες τα έπαιξαν όλα για όλα στη συνέχεια και στο 78΄ο Καφούσιας που είχε περάσει ως αλλαγή με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρβούνη μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 82΄οι γηπεδούχοι βγήκαν με τρεις παίκτες στην κόντρα αλλά ο Καραβασίλης ολιγώρησε και ανακόπηκε από τον Παππά και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αντώνης Ραμάι ευνοήθηκε από την κόντρα με τον Μαχαίρα και με δυνατό σουτ έκανε το 2-2, βάζοντας «φωτιά» στο γήπεδο.

Όμως ο Οικονόμος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 94΄ ο Ορέστης Καραβασίλης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σενκάι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Η διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Κάτη που είχε βοηθούς τους κ.κ. Δημόπουλο (Φλώρινας) και Παπαδόπουλο (Κοζάνης).

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Τ. Μπεριτζάς):

alt

Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας (90’ Πρίφτης), Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Τόλιος (74΄Καραβασίλης), Αγρόδημος, Σενκάι, Καμπέρης (63’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Αλεξούλης):

alt

Μπαταβάνης, Σούλι, Κορλός (59’ Παππάς), Τσακάλι, Κανάκης, Ιωαννίδης (64’ Μπαλογιάννης), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (74’ Καφούσιας), Καρβούνης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt