Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
20 Απρίλιος 2016

Ντέρμπι «φωτιά» στον Τύρναβο…

Προβολές: 1512

alt

Ντέρμπι «φωτιά» στον Τύρναβο…

Το λαρισινό ντέρμπι ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην 32η αυτή αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, μιας και το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για το μέλλον και των δύο στην κατηγορία.

Βλέπετε και τα δύο λαρισινά συγκροτήματα βρίσκονται στην ίδια μοίρα αφού παλεύουν με νύχια και δόντια για να κρατηθούν στην κατηγορία καθώς τους χωρίζουν μόλις δύο πόντοι.

Από τη μια ο Τύρναβος με τον Σάκη Γκαδρή πλέον στον πάγκο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα ο οποίος και είχε πολύ σύντομο πέρασμα, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του ματς και φυσικά η νίκη αποτελεί μονόδρομο αφού χωρίς υπερβολές παίζει το τελευταίο του χαρτί για την υπόθεση παραμονή αφού μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες.

Στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» του Γιώργου Καλτέκη και του στενού του συνεργάτη Νίκου Φώλλα, βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά τις δύο σημαντικές συνεχόμενες νίκες που τους έχουν φέρει σε απόσταση αναπνοής από τη θέση που οδηγεί στη σωτηρία.

Όπως και να ’χει η κυριακάτικη αυτή αναμέτρηση, είναι μια αναμέτρηση όπου δεν χωράνε προγνωστικά και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη και για τους δύο.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μελτζανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Γιάντση (Ημαθίας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt