Σε καλό δρόμο ο Απόλλωνας…

Σε καλό δρόμο ο Απόλλωνας…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας μιας και υπέταξε με 1-0 τον αξιόμαχο Ρήγα Φεραίο, στην πρώτη του παράσταση μπροστά στο κοινό του στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Παρά την αφόρητη ζέστη οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη άρεσαν με την αγωνιστική τους παρουσία, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μια καινούρια ομάδα και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, κάτι που ανέφερε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός.
Ένας Απόλλωνας σοβαρός, πειθαρχημένος με παίκτες που ξεχειλίζουν από ποιότητα και θεωρείται δεδομένο πως όσο περνάει ο καιρός και θα εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος.
Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη που αποτελεί μια σταθερή αξία στον χώρο της Γ΄Εθνικής τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο αλλά οι σημαντικές απουσίες στη γραμμή κρούσης δεν του επέτρεψαν να φανεί επιθετικά.

Γκολάρα ο Διβανές…
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 52΄ο Πέτρος Διβανές με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από ωραία μεταβίβαση του Γεωργίου.
Μάλιστα οι του Απόλλωνα απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Σαχινίδη (15΄ απέκρουσε ο Λαρισαίος πορτιέρο Τάσος Παπαγιάνης), Παπαδόπουλο (34΄η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ), Ιορδανίδη (48΄ το τακουνάκι που επιχείρησε μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρο) και Διβανέ (68΄το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ρήγα).
Μοναδική αξιόλογη στιγμή για την ομάδα του Βελεστίνου το σουτ του Γουτούλη στο 78΄το οποίο και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σταυράκης.
Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Αγγελούλης με βοηθούς τους Κώστα Γκαρέλη και Αποστόλη Τσαπράζη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης):

Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης.
Έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Μυρσίνης, Σταυράκης, Αγρόδημος, Διβανές, Καμπέρης, Συράκος, Κολοβός, Λιλολάρι, Χαραλαμπίδης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λ. Μπακάλης):

Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Λάμπρου, Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Κέβν, Τζουβάρας, Γκίκα, Τσελεπής.
Έπαιξαν και οι: Κυπτίου, Γκάγκας, Χατζής, Κεφαλάς, Ζαχαράκης, Γουτούλης, Ράπτης.
«Ικανοποιημένος από τη διάθεση των παιδιών...»

Σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας δήλωσε μετά το τέλος του αγλωνα ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Σάκης Θεοδοσιάδης:
«Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με την αφόρητη ζέστη, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη που την έχει… την κατηγορία.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν για μια ακόμη φορά τα παιδιά, βγάλαμε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας και εκτιμώ πως είμαστε σε καλό δρόμο και κάθε μέρα που περνάει, εμφανιζόμαστε ολοένα και καλύτεροι».
Τελευταία
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
- Άφησε το στίγμα του…
- Στην καρδιά του ο Αχιλλέας…
- Αθόρυβη δουλειά…
- Αποχώρησε ο «Εύρι» από τα Τρίκαλα…
- Ένας «πρωταθλητής» στην Ακαδημία Πλαταμώνα…
- Νέα πρόκληση για τον “Mr Goal”…
- Μπαμ… με Παλάσκα ο Φαλανιακός!
- Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Νίκαια…
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
















>
















