Έδειξε τα δόντια του ο Απόλλωνας…

Έδειξε τα δόντια του ο Απόλλωνας…
Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε φουριόζος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας όπου και σημείωσε τρία γκολ και έβαλε τις βάσεις για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας τελικά με 3-2.
Έτσι οι «κυανόλευκοι» του Σάκη Θεοδοσιάδη ρέφαραν… κατά τον καλύτερο τρόπο την απώλεια της πρεμιέρας και έχουν κάθε λόγο να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 10΄ πλασέ του Πέντα απέκρουσε ο Μπαντής.
Στο 13΄ ο Ιβανίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.
Στο 18΄ ο Σαχινίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κυριάκου έκανε το 0-2.
Στο 39΄ ο Μιχάλης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουμπή έκανε το 1-2.
Στο 41΄ σουτ του Ιβανίδη απέκρουσε με δυσκολία ο Μπαντής, και στο 44΄ ο Καμπλιώνης μετά από πάσα του Παπαδοπούλου έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.
Στην επανάληψη, ο Εθνικός φάνηκε απειλητικός με τον Μανιωτη στο 49΄ και κατάφερε να μειώσει στο 78΄ σε 2-3 με κεφαλια του Μπότσαρη μετά από σέντρα του Κουμπή.
Στο 85΄ ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να πάρει τον βαθμό αλλά το σουτ του Άρη Μιχάλη από καλή θέση πέρασε άουτ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννος): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Κουμπής (89’ Τσουλιάης), Δημουλάς, Μαλλάτος, Άτσκα, Λάππας, Μανιώτης, Τόλα (46’ Ντανάι), Καταγής (75’ Μπότσαρης), Μιχάλης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Γεωργίου (76’ Συράκος), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Ιβανίδης, Σουλίδης (80’ Καμπέρης), Πέντα (68’ Διβανές), Κυριάκος, Καμπλιώνης, Σαχινίδης.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















