Αποφασισμένος για τη νίκη ο Απόλλωνας…

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Απόλλωνας…
Μετά την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά, ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το δύσκολο αυριανό (στις 15:00) εντός έδρας θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στη Νίκη Βόλου.
Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη θέλουν με κάθε τρόπο να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ευχάριστο είναι πως όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού μιας και επιστρέφει αποό τιμωρία και ο Αγρόδημος.
Σφυρίζει… ο Μπλούνας
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μπλούνας με βοηθούς τους κ.κ. Καραγιάννη και Καλύβα (Φθιώτιδας).
Κάλεσμα στους Λαρισαίους φιλάθλους για το ματς με την Νίκη Βόλου…
Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση προς τους Λαρισαίους φιλάθλους, για συμπαράσταση στον αγώνα της 15ης εξ αναβολής αγωνιστικής που δίνει την Τετάρτη (25/01) στο γήπεδο Φιλιππούπολης με αντίπαλο την Νίκη Βολου.
Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:
"Ο Απόλλων ενα αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής Λάρισας χρειάζεται την μαζική στήριξη και συμπαράσταση από τους Λαρισαίους φιλάθλους, στην δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλει για να επιστρέψει στις νίκες και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά του, προς την επίτευξη των στόχων του και σ’ αυτή την προσπάθεια θέλει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, στο πλευρό του.
Η δυναμική που αποκτά η ομάδα μας αγωνιζόμενη στο γήπεδο Φιλιππούπολης, είναι τεράστια και οφείλει να την εκμεταλλευτεί.
Για αυτό και η εικόνα του, θα πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο κάθε Λαρισαίος φίλαθλος να συνδράμει με την φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του και πάντα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, στην προσπάθεια για κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Με φωνή και χειροκρότημα εμψυχώνουμε τους παίκτες να πάρουν τη νίκη και προστατεύουμε την ομάδα μας.
Όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι την Τετάρτη (25/01) και ώρα 3 μμ. στο γήπεδο Φιλιππούπολης, για μια ακόμη περήφανη νίκη αξιοπρέπειας.”
Τελευταία
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
- Άφησε το στίγμα του…
- Στην καρδιά του ο Αχιλλέας…
- Αθόρυβη δουλειά…
- Αποχώρησε ο «Εύρι» από τα Τρίκαλα…
- Ένας «πρωταθλητής» στην Ακαδημία Πλαταμώνα…
- Νέα πρόκληση για τον “Mr Goal”…
- Μπαμ… με Παλάσκα ο Φαλανιακός!
- Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Νίκαια…
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
















>
















