Παγωνιά… στην κορυφή!!!

Παγωνιά… στην κορυφή!!!
Παρά την ψυχρολουσία του 0-1, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να κατακτήσει μια ακόμη σημαντική νίκη επικρατώντας με 3-1 του ουραγού Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και όχι μόνο διατηρήθηκε στην κορυφή αλλά αύξησε τη διαφορά και στους τέσσερις πόντους.
Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη που βρέθηκε στο 38΄πίσω στο σκορ από το γκολ του Δημηνά που έκανε το 0-1.
Όμως στις καθυστερήσεις του α΄μέρους και μετά από φάση διαρκείας ο Μηνάς με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη οι Απολλωνιστές ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στην ολική ανατροπή με δράστη τον νεοαποκτηθέντα Μανθάνο ο οποίος αξιοποίησε την ωραία πάσα του Αγρόδημου για το 2-1.
Και τη νίκη αυτή σφράγισε στο 78΄ο Σαχινίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος γράφοντας το 3-1.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος (46′ Μανθάνο), Μουταφτσίσκι, Ανδρέου, Αγρόδημος, Διβανές (81′ Ιβανίδης), Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Σουλίδης (54′ λ.τ. Κυριάκος), Μηνάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Πετρουζέλης, Παγωνίδης, Δημηνάς, Θωκαΐδης (71′ Καραμανώλας), Λάιος, Καμπερίδης, Νάκας (87′ Σιδηρόπουλος), Μανίκας (83′ Παπαδόπουλος).
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















