Παλικαρίσιο «διπλό» για τον Απόλλωνα…

Παλικαρίσιο «διπλό» για τον Απόλλωνα…
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε με εξαιρετικό βολέ ο Σάββας στο 38΄, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να αποδράσει με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα της Πύδνα Κίτρους επικρατώντας με 1-0.
Μια νίκη που διατηρεί τους «κυανόλευκους» του Σάκη Θεοδοσιάδη στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και στο +5 από τον Ολυμπιακό Βόλου που αγωνίζεται αύριο.
Πάντως η σπουδαία αυτή επιτυχία στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του έμπειρου πορτιέρο Γιάννη Φιρινίδη.
Ο Απόλλωνας που στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ιβανίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαζαρίδης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης, Καθάριος, Δήμας, Κυπαρίσσης, Ντόσης, Τσατσαρής.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (25' λ.τ. Κουρδής), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Αγρόδημος, Πέντα, Διβανές (70' Ιβανίδης), Καμπέρης (75' Συράκος), Σκούπρας, Μανθάνο.
Τελευταία
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
- Άφησε το στίγμα του…
- Στην καρδιά του ο Αχιλλέας…
- Αθόρυβη δουλειά…
- Αποχώρησε ο «Εύρι» από τα Τρίκαλα…
- Ένας «πρωταθλητής» στην Ακαδημία Πλαταμώνα…
- Νέα πρόκληση για τον “Mr Goal”…
- Μπαμ… με Παλάσκα ο Φαλανιακός!
- Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Νίκαια…
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
















>
















