Επιτέλους μπάλα για τον Τύρναβο…

Επιτέλους μπάλα για τον Τύρναβο…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ύστερα από 139 μέρες προετοιμασίας οι παίκτες του Τυρνάβου δηλώνουν πανέτοιμοι να ριχθούν στη μάχη καθώς την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 14.00 θα φιλοξενήσουν τη Βέροια, στο πλαίσιο της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα καλούνται να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση αλλά το σημαντικότερο να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση καθώς την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Football League 2. Άλλωστε και πέρσι οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν τη «Βασίλισσα του Βορρά» για τον ίδιο θεσμό και είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-0.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Βέροια ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Ζιώγα να ανακοινώνει την αποστολή η οποία έχει ως εξής: Αλεξίου, Αντωνόπουλος, Γεωργαντζιάς, Γούπος, Διαμαντίδης, Διβανές, Ιακωβάκης, Καραναστάσης, Κουβελάς, Κράββαρης, Λάππας, Λούγκος, Μάγγος, Μεζίνι, Μπαχτσιβάνος, Σιάτρας, Σκούπρας Β., Σκούπρας Κ. , Σουλίδης, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Τσούκαλος.
Η ΠΑΕ Τύρναβος, ευελπιστεί να έχει κοντά της τον κόσμο για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές της ομάδος στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση την νέα αγωνιστική περίοδο και να ενθαρρύνει τις προσπάθειές τους για πρόκριση, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Για τους φιλάθλους που θέλουν να προσέλθουν στο γήπεδο, πρέπει να γνωρίζουν πως η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ.
Οι παίκτες θα έχουν συνάντηση από νωρίς το πρωί, καθώς θα γευματίσουν πριν τον αγώνα στο εστιατόριο "Mille Gusti" στον Τύρναβο.
«Σφυρίζει» ο Σωσώνης…
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Σωσώνης (Φθιώτιδας) με βοηθούς τον κ. Δουδούμη και την Νιώτη ενώ 4ος θα είναι ο κ. Γρατσάνης (Τρικάλων).
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















