Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Λάρισας…

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Λάρισας…
Άπραγος… από το Παγκρήτιο έφυγε ο Απόλλων Λάρισας μιας και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη, παιχνίδι με το οποίο και άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Έφορντ με δυνατό σουτ ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Μπαράτα στο 94΄.
Όσο για τους «κυανόλευκους» εμφανίστηκαν και πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα κυρίως με τους Λίταινα, Γκουστάβο και Σιφναίο.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (61′ λ.τ Μπαράτα), Κοιλιάρας (80′ λ.τ Μπότε), Άτεφ, Ροβίθης (85′ Κατσούρρι), Έφορντ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Τασιούλης (65′ Μπαστακός), Μπρέμπος (46′ Γκουστάβο), Καρρίκι, Καρατάσιος, Λίταινας (80′ Νύκταρης), Νούσιος.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















