Ήττα από την άσπρη βούλα για το Μακρυχώρι…

Ήττα από την άσπρη βούλα για το Μακρυχώρι…
Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζάγκου Π. μόλις στο 7΄ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στον Παλαμά με τον Ατρόμητο να υποχρεώνει σε ήττα με 1-0 τον Αετό Μακρυχωρίου.
Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Κατσάρα διεκδίκησαν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, απειλώντας κυρίως με τους Γιαννακόπουλο και Κατσαμάγκα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τ. Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Ισούφης, Μπασιάκας, Παπαδημητρίου (54’ Χατζηγιάννης Σ.), Κατσιγιάννης (73’ Ζάγκος Τ.), Καρβούνης (54’ Βαγγελάκος), Ζάγκος Π. (83’ Κούλπας), Κόκκινος Α. (54’ Παπαδημητρόπουλος).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας – Λ. Τέας): Μισυρλής, Γιαννακόπουλος, Κουμπούρας, Σιάτρας, Γκαμπέτας, Μπλέντι, Ζησούλης (80’ Καλτσάς), Αλεξανδρής, Λεσάι, Μουξιός (46’ Δρόσος), Κατσαμάγκας.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















