Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
27 Μάρτιος 2012

Παιχνίδι πρόκληση για τον Τύρναβο…

Προβολές: 1102

alt

Παιχνίδι πρόκληση για τον Τύρναβο…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Πανέτοιμος από κάθε άποψη δηλώνει ο Τύρναβος για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς, παιχνίδι στο οποίο καλούνται οι παίκτες του Γιώτη Σταματόπουλου να κάνουν κατάθεση ψυχής και να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

 

Μια νίκη που θα διατηρήσει τους «κυανέρυθρους» σε τροχιά ανόδου μιας και απέχουν μόλις πέντε πόντους από τα μπαράζ και όλα είναι ανοιχτά μιας καθώς απομένουν ακόμα εννέα παιχνίδια.

Φυσικά και ο βαθμός είναι δυσκολίας είναι μεγάλος για τους Τυρναβίτες αλλά με δωδέκατο παίκτη τον φίλαθλο κόσμο καθώς επίσης και το γεγονός πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα επιδιώξουν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη μιας και η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη με ματς « φωτιά» κόντρα σε Νίκη Βόλου και ΑΕΠ Ηρακλής. Αγωνιστικά ο Γιώτης Σταματόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. 


Δε λείπουν τα προβλήματα…
Ο τεχνικός του Απόλλωνα είδε τον Σάκη Δεμιρτζόγλου να μην γυμνάζεται για τρίτη σερί μέρα λόγω ίωσης και πυρετού και θεωρείται δύσκολο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, που θα καταλύσει την Τρίτη στη Λάρισα. Τη θέση του έμπειρου μέσου φαίνεται πως θα πάρει ο Σάββας Παντελιάδης, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λάζαρος Μωυσιάδης.

Ο νεαρός επιθετικός, που καλύπτει και θέση μικρού, έχει μια ήπια σύσπαση στον προσαγωγό.
Όλα δείχνουν ότι ο Μωυσιάδης θα μπει στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση από το τεχνικό τιμ, με τους Αλντίν Χατζί και Λάζαρο Μουρατίδη να διεκδικούν τη θέση. Ο τελευταίος μάλιστα θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια, αφού ο έμπειρος επιθετικός έχει φορέσει πέρυσι τη φανέλα του Τυρνάβου.

Όσο για την ενδεκάδα, φαβορί δείχνουν οι Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Λουιζίδης, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Μπιτέλης, Χαλιμπάκης, Παντελιάδης, Λεπτοκαρίδης, Πλατάκης, Χατζί, ενώ θέσεις διεκδικούν και οι Μωυσιάδης, Μουρατίδης και Λιόνης. Υπενθυμίζεται ότι εκτός μάχης παραμένουν και οι τραυματίες Νάιντος και Παρμαξίδης.

Η βαθμολογία (13η αγωνιστική)

1. Εθνικός Γαζώρου    23-6    29
2. Απόλλων Καλαμαριάς    13-7    25
3. Τηλυκράτης    12-8    25
4. Νίκη Βόλου    13-7    21
5. Τσαριτσάνη    15-8    21
6. Τύρναβος    12-8    20
7. Δόξα Κρανούλας    8-9    16
8. ΑΕΠ Ηρακλής    14-10    16
9. Βατανιακός    8-10    15
10. Οδυσσέας Αναγ.    7-16    11
11. Μέγας Αλέξανδρος    7-20    8
12. Σκύδρα    4-28    -11
*Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς.



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt