Σε γνώριμα λημέρια ο Κακάμης…

Σε γνώριμα λημέρια ο Κακάμης…
Στα γνώριμα λημέρια του Π.Ο.Ε επέστρεψε ο έμπειρος αμυντικός Θανάσης Κακάμης μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό Βόλου, με σημαντική παρουσία και σε άλλες ομάδες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Η Διοίκηση του ΠΟΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ήρθε σε συμφωνία με τον Αθανάσιο Κακαμη ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ , είναι γεννηθείς το έτος 2000, αγωνιζοταν με τον Ολυμπιακό Βόλου για 2 συνεχόμενες χρονιές,την σεζόν 2023-24 όπου βγήκε πρωταθλητής στην ΕΠΣΘ , και την σεζόν 2024-25 στην Γ Εθνική.
Επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΟΕΛΑΣΣΟΝΑΣ την περίοδο 2021-22 και 2022-23 ,στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας , κατέκτησε 2 κύπελλα της ΕΠΣ Λάρισας με τον ΠΟΕ το 2021-22 και το 2022-23 Επισης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τον Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακό Πειραιώς Κ-17,Φωκικό , Σπάρτη, Πανελευσινιακό. Ο Πρόεδρος Θωμάς Ράπτης και η Διοίκηση τον καλωσορίζει και τον εύχεται ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα του ΠΟΕ».
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















