Συνεχίζουν στον Π.Ο.Ε, Σβάρνας, Κωνσταντινίδης και Παπαϊωάννου

Συνεχίζουν στον Π.Ο.Ε, Σβάρνας, Κωνσταντινίδης και Παπαϊωάννου
Την «κυανόλευκη» φανέλα θα φοράνε και τη νέα σεζόν οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Σβάρνας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Ο ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία για την νέα χρονιά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Χρήστο Σβάρνα, που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. και Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ.
Επίσης, ο πολλά υποσχόμενος νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΟΕ ΛΑΣΣΟΝΑΣ Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, γεννηθείς το 2010, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση 10 είναι από τα νέα ταλέντα της ακαδημίας του ΠΟ Ελασσόνας, συνεχίζει με ταπεινότητα με ήθος και φιλοδοξίες μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στης δυνατότητες του να αποτελέσει κομμάτι του βασικού κορμού του ΠΟ Ελασσόνας εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο πρόεδρος και η Διοίκηση της ομάδας, τους εύχονται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».
Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88.4
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















