Άρεσε ο Τύρναβος…

Άρεσε ο Τύρναβος…
Ο Τύρναβος έδειξε και στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Α.Σ. Τρίκαλα 2011 πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση επικρατώντας τελικά με 2-1.
Σε μια αναμέτρηση όπου ο έμπειρος τεχνικός Γιώτης Σταματόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του πλην του τραυματία Τοπούζη και του στρατευμένου Σιάτρα και έμεινε σαφώς ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν, δοκιμάζοντας μάλιστα και δύο νεαρούς παίκτες.
Από την άλλη και ο Λαρισαίος τεχνικός των Τρικάλων Νίκος Αργυρούλης, είχε την ευκαιρία να τσεκάρει αρκετούς νέους παίκτες.
Οι Τρικαλινοι προηγήθηκαν στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τεντολούρη ενώ ο Τύρναβος κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Χρήστος Αλεξίου και Χρήστος Νόνης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γ. Σταματόπουλος): Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Ιακωβάκης, Νόνης, Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Μεζίνι, Σουλίδης, Μπουσινάκης, Τζέκος, Λάππας.
Έπαιξαν και οι: Γούπος, Ντάλλας, Σκούπρας Β., Αλεξίου, Αντωνόπουλος, Κράββαρης, Κουβελάς, Διβανές, Δημολιός, Λαϊος και δύο υπό δοκιμήν.
Την Τρίτη η απόφαση για το ποινικό δικαστήριο…
Εξάλλου την Τρίτη γίνεται στις Σέρρες το ποινικό δικαστήριο για τους συλληφθέντες των επεισοδίων. Δεν πρόκειται να υπάρξει νέα αναβολή για κανένα λόγο όπως είχαν δηλώσει μετά την πρώτη αναβολή δικαστής και εισαγγελέας και η απόφαση ειδικά όσον αφορά ποινικές ευθύνες μελών την τοπικής ομάδας πιθανότατα θα σημάνει πολλά σχετικά και με την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ που θα γίνει γνωστή την Τετάρτη 6 Ιουνίου.
Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>
















