Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
11 Οκτώβριος 2012

«Πρόκληση για όλους…»

Προβολές: 1102

alt

«Πρόκληση για όλους…»

Αντίστροφα μετράνε και οι άνθρωποι του Τυρνάβου μιας και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ανοίγει τις πύλες του το πρωτάθλημα της Football League 2 ενώ θα ακολουθήσουν και οι μάχες για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο έμπειρος τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση με τους στενούς του συνεργάτες, με τους «κόκκινους» να δείχνουν πανέτοιμοι να ριχθούν στη μάχη. Και μπορεί ο Τύρναβος να στερείται εμπειρίας μιας και οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι σε ηλικία αλλά έχουν υψηλές φιλοδοξίες και διψάνε για διακρίσεις και αυτό είναι και το μεγάλο αβαντάζ της ομάδας.

Σχετικά με την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:

«Υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία μας στο διάστημα αυτό της προετοιμασίας μιας και τα παιδιά ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάμε. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε να ανταπεξέλθουμε στηριζόμενοι σε νέα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουν σωστό και θεαματικό ποδόσφαιρο ώστε να μπορέσουν να διακριθούν.

Εμείς τέτοια ομάδα θέλουμε να δημιουργήσουμε με σκληρή δουλειά στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ματς να παίζουμε ώστε να κερδίζουμε με οποιαδήποτε αντίπαλο. Το «όπλο» μας θα είναι η καλή φυσική κατάσταση. Δεν μας φοβίζει κάτι αλλά αντίθετα η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Football League 2 αποτελεί πρόκληση για όλους».


Τελευταίο τεστ με Δωτιέα Αγιάς…

Οι Τυρναβίτες θα δώσουν ένα τελευταίο δυνατό τεστ την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην Αγιά εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Δωτιέα στις 16.30.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt