Στα πέναλτι λύγισε… ο Ηρακλής Λάρισας

Στα πέναλτι λύγισε… ο Ηρακλής Λάρισας
Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι λύγισε… ο Ηρακλής Λάρισας γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 (κ.α. 0-0, παράταση 0-0) από τον Παναγριναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.
Αναμέτρηση στην οποία οι «κυανόλευκοι» των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και διεκδίκησαν με αξιώσεις την πρόκριση, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια, στο 51΄με κεφαλιά του Αλεξίου και στο 53΄μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χριστίδη. Στο 118΄αποβλήθηκε ο Αγρόδημος.
Στη διαδικασία των πέναλτι για τον Ηρακλή, ευστόχησαν οι Χασομέρης, Χατζηλιόντας και Γκαλίτσιος ενώ αστόχησαν οι Παπαγεωργίου και Κακαβίτσης (τα απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κουτσούκης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Μπάμης (60'Χατζηλιόντας), Βαγενάς (46'Χασομέρης), Αγρόδημος, Αλεξίου, Ζαφειριου (75΄ Κακαβίτσης), Χριστίδης (85΄ Ναρίνογλου).
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















