Ο Παπαδόπουλος είχε τον τελευταίο λόγο…

Ο Παπαδόπουλος είχε τον τελευταίο λόγο…
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ηρακλή Λάρισας μιας και σκόραρε στο 90΄και χάρισε το «χρυσό» τρίποντο στη λαρισινή ομάδα με 1-0 απέναντι στη Νέα Αρτάκη.

Μια νίκη που διατηρεί πλέον τους «μπλε» των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής
Σε ένα παιχνίδι φτωχό σε θέαμα αλλά με συγκλονιστικό φινάλε, με τον Ηρακλή να ψάχνει το γκολ της νίκης και να το βρίσκει στο φινάλε με τον νεοαποκτηθέντα Χρήστο Παπαδόπουλο με σουτ μετά από ωραία πάσα του Αλεξίου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η λαρισινή ομάδα που απώλεσε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει κυρίως με τους Κουτσούκη, Γκίκα, Γκαλίτσιο και Κακαβίτση ενώ όσες φορές χρειάσθηκε ο Παπαγιάννης επενέβη σωτήρια.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (92’ λ.τ. Τάρτας), Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (46’ Μπρακαμόντε), Μπάμης (85’ Παπαδόπουλος), Αλεξίου, Χασομέρης, Γκίκα (63’ Κακαβίτσης).
ΑΡΤΑΚΗ (Μ. Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στράρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ζαχαρόπουλος, Ζυγκερίδης, Ντράγκαν, Μεγάλος (76’ Χατζηστάμου).
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















