Αδειοδότηση σε χρόνο ρεκόρ για την ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας!

Αδειοδότηση σε χρόνο ρεκόρ για την ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας!
Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ενημερώνει πως μετά από μεθοδικές και γρήγορες ενέργειες, που διήρκησαν δύο περίπου εβδομάδες, πήρε και επίσημα σήμερα Πέμπτη αδειοδότηση από την ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) και μπορεί και με τη «βούλα» να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τα στελέχη της ΠΑΕ, που δούλεψαν αδιάκοπα για να προλάβουν τις ημερομηνίες που ήταν πιεστικές.
Ως νεοσύστατη ΠΑΕ, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που μετείχαν στο μετοχικό κεφάλαιο, καθώς και τον δικηγόρο κ. Χάρη Γρηγορίου που βοήθησε τα μέγιστα.
Δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στη νέα αυτή πρόκληση και καλούμε τον απλό κόσμο, να βοηθήσει με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλουμε.
Σύσκεψη Υπευθύνων Τύπου των ΠΑΕ, με την συμμετοχή του Ηρακλής Λάρισας
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι και για περίπου 1,5 ώρα διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης σύσκεψη μεταξύ των Υπευθύνων Τύπου των ΠΑΕ της Super League 2 (Press Offices Team Meeting). Την σημαντική αυτή πρωτοβουλία πήρε η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της κατηγορίας κ. Κωνσταντίνα Μαργαρίτη που ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για τα θέματα που αφορούν τον τομέα αυτό. Λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος και της συμφωνίας με την ΕΡΤ, προκειμένου να λυθούν όλες οι απορίες για τα θέματα που αφορούν στον τομέα των ΜΜΕ, συνομίλησαν οι Υπεύθυνοι Τύπου των ΠΑΕ και προετοιμάστηκαν άπαντες για τη σέντρα του πρωταθλήματος. Αφού δόθηκαν σημαντικές διευκρινήσεις από την διοργανώτρια αρχή, στο τέλος συνομίλησε και χαιρέτησε όλους τους δημοσιογράφους που μετείχαν στο Meeting, ο πρόεδρος της Super League 2 κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, που ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους δημοσιογράφους των ΠΑΕ που συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή προβολή της κατηγορίας και των ομάδων που εκπροσωπούν.
Στη σύσκεψη, μετείχε και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας κ. Χρήστος Γκατζούλης (Μέλος του ΠΣΑΤ).
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















