Στις 13 Ιουλίου η προκήρυξη για τη Γ΄ Εθνική…

Στις 13 Ιουλίου η προκήρυξη για τη Γ΄ Εθνική…
Θα καθυστερήσει όπως φαίνεται τελικά η δημοσιοποίηση της προκήρυξης της Γ’ Εθνικής, καθώς πρέπει να εγκριθεί στην τελική της μορφή από το συμβούλιο της ΕΠΟ.
Η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας έχει οριστεί για τις 13/7, μια ημέρα πριν από την κρίσιμη έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Το συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την ίδια μέρα θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ενώ θα σταλεί στις Ενώσεις και τα σωματεία.
Το ζήτημα είναι τυπικό, αλλά σοβαρό, καθώς στην Ομοσπονδία θέλουν να είναι προσεκτικοί και νομότυποι στις κινήσεις τους, μιας και πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο πρωτάθλημα. Εξάλλου, τα βασικά σημεία της προκήρυξης έχουν γίνει γνωστά στις ομάδες, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν στον σχεδιασμό τους.
Από τη στιγμή που οι ομάδες θα πάρουν στα χέρια τους τη νέα προκήρυξη, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, με τη διορία να λήγει στις 23 Ιουλίου. Στη συνέχεια, και ανάλογα με τις εξελίξεις στη Football League, η επιτροπή Γ’ Εθνικής θα προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















