Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
21 Αύγουστος 2013

Διπρόσωπος ο Μαχητής…

Προβολές: 1912

alt

Διπρόσωπος ο Μαχητής…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Την πρώτη του φιλική νίκη πέτυχε ο Μαχητής Τερψιθέας καθώς επιβλήθηκε της αξιόμαχης ομάδας της Α.Ε. Διμηνίου με 2-1, παιχνίδι το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης το οποίο και αποτελεί το δεύτερο σπίτι των «κυανολεύκων» μιας και οι εργασίες στη φυσική του έδρα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

alt

Σε μια αναμέτρηση όπου το συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου έδειξε δύο πρόσωπα μιας και στο α΄μέρος ήταν αρκετά δραστήριο, σημειώνοντας δύο τέρματα αλλά στην επανάληψη και οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα.

Σίγουρα φάνηκε πως τα πόδια των παικτών είναι βαριά από τη σκληρή προετοιμασία αλλά υπάρχει χρόνος για δουλειά και βελτίωση σε πολλούς τομείς ειδικά για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίσθηκαν στην επανάληψη, κάτι που επισήμανε άλλωστε και ο έμπειρος τεχνικός.

Όσο για την ομάδα του Διμηνίου όπου αγωνίζεται ένας «δικός» μας, ο Δημήτρης Μοράλες, έδειξε να διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο όπου ειδικά στο β΄μέρος ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ αλλά ο Τάσος Κουρδής αποτελεί σταθερή αξία κάτω από τα γκολπόστ και το απέδειξε περίτρανα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Μιχάλη Κυριάκου μετά από ένα εξάμηνο αποχής λόγω τραυματισμού και σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου προκειμένου να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

alt

Εκρηκτικό 20λεπτο…

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση καθώς μόλις στο 2΄ο Μάτος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κουτσογιάννη και ο Αλέξης Νικούλης βρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-0.

alt

Στο 17΄ο Παναγιώτης Τσιαντούλης και μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0 ενώ ευκαιρίες για τους «κυανόλευκους» χάθηκαν κυρίως με τον δραστήριο Μαλάκο.

alt

Το Διμήνι που ανέβασε στροφές στην επανάληψη, κατάφερε να μειώσει στο 65΄με πέναλτι του Μόσιου, μετά από χέρι αμυνομένου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.


Η διαιτησία

alt

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Ζήλος με βοηθούς τους Βαγγέλη Καραθάνο και Αποστόλη Καρακώστα.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ν. Σταυροθεόδωρος):

alt

Μπρέλλας, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου. Φλώρος, Κορλός, Τσιαντούλης, Μολάς, Νικούλης, Μάτος, Μαλάκος.

Έπαιξαν και οι: Κουρδής Τ., Πατλόπουλος, Κυριάκος, Βλησαρούλης, Μάρκου, Μπαλαμώτης, Σιάρκος, Τάτσιος, Μπόλος, Μακρής, Βαγλής.

ΔΙΜΗΝΙ (Στ. Ξηρόφωτος): Αβδέλας, Καραλιόπουλος, Μοράλες, Ζαρκάδας, Μιρέα, Κουτσογιάννης, Φιλατζικιώτης, Καλιακούδας, Σφάκας, Φέτος, Ασλάνογλου.

Έπαιξαν και οι: Μιχαλόπουλος, Γκέρτσος, Ταμπακόπουλος, Μόσιος, Ρομάριο, Νούσιας, Καλδύλας, Κωσταράς, Τσουρέλης.


Επόμενο φιλικό στο Βελεστίνο…

Το ερχόμενο Σάββατο 24 Αυγούστου ο Μαχητής δίνει ένα δυνατό φιλικό εκτός έδρας ματς στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt