Επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε για τον Μαχητή…

Επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε για τον Μαχητή…
Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχάλη Κυριάκου στο 44΄, ο Μαχητής Τερψιθέας έκαμψε την αντίσταση του νεανικού Πυργετού με 1-0 και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο μιας και την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης θα φιλοξενήσει τη Νάουσα για τον θεσμό του Κυπέλλου.
Άκρως επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε για το συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου που έδειξε διάθεση, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρει εκ νέου ε σημαντικότερη το διπλό δοκάρι του Κρεβατά.
Όσο για τους «βυσσινί» του Νίκου Αργυρούλη πάλεψαν με τη σειρά τους χωρίς όμως να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος μιας και τα νέα παιδιά θα πρέπει να εγκλιματιστούν στις νέες συνθήκες.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλατζής με βοηθούς τον κ. Γκαραβέλη και την κα Πιτσαρή.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ν. Σταυροθεόδωρος):

Μπρέλλας, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Κυριάκος, Μολάς, Νικούλης, Σαββίδης, Μάτος, Κρεβατάς.
Έπαιξαν και οι: Ντουνούδης, Αθανασίου, Παυλόπουλος, Μαλάκος, Κουρδής, Καμπέρης, Κρίτσας, Τάτσιος, Κορλός, Βλησαρούλης, Λιλολάρι, Βαγλής.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Ν. Αργυρούλης):

Μπανταβάνης, Περήφανος, Καλφούντζος, Ψωμολιάς, Μαντζαφούλης, Πότσης, Νάστας, Τριτάρης, Καραβασίλης, Ζαφειρίου, Διβανές.
Έπαιξαν και οι: Καψιώχας, Πίρε, Αργύρης, Αγριόδημος, Καούνας, Καρκαντάς, Γκαραλιάκος, Σάββας.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















