Ψυχρολουσία στο 94΄!!!

Ψυχρολουσία στο 94΄!!!
Στο 94΄ ο Νικόλτσης πήρε την μπουκιά από το στόμα του Μαχητή Τερψιθέας ο οποίος ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Νάουσας αλλά δυστυχώς αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).
Αναμέτρηση στην οποία οι «κυανόλευκοι» διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης, πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Κρεββατά στο 24΄, απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δυστυχώς η μπάλα τους τιμώρησε στο φινάλε.
ΝΑΟΥΣΑ (Αργυρίου): Σιμψερής, Ρέντζια (63΄Πούπης), Αργυρίου, Πέικος, Παπατάνος (63΄Παπάδης), Κεφαλάς (71΄Μουρίκης), Συμπεθέρης, Αδαμόπουλος, Μπενίσκος, Νικόλτσης, Περηφανόπουλος.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Ν. Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος (72΄Λιλολάρι), Παγκαρλιώτας, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Σαββίδης (57΄Μάτος), Μαλάκος (85΄Βλησαρούλης), Κρεββατάς.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















