Άτυχος ο Οικονόμος…

Άτυχος ο Οικονόμος…
Αν και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έκανε ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να φτάσει στη νίκη, εντούτοις στάθηκε άτυχος και γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού με 1-0.
Δυστυχώς στο πρώτο εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν, οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα δεν κατάφεραν να δώσουν χαρά στον κόσμο τους (περίπου 500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο) καθώς στάθηκαν άτυχοι.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 73΄ ο Κολιός Γ. με κοντινό πλασέ, μετά από χτύπημα φάουλ του Φαρμάκη.
Από τη μεριά της η Τσαριτσάνη έχασε πέναλτι στο 40΄ με τον Γκουντρουμπή (απέκρουσε ο τερματοφύλακας) και είχε δοκάρι στο 67΄ από σουτ του Γκουντρουμπή (απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας του Κεραυνού Ντούκα) ενώ απώλεσε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.
Στο 40΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπουρδούβαλης του Κεραυνού Θεσπρωτικού, λόγω ανατροπής του Κωστούλα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας.): Νούσιας Π., Καρακώστας (76΄ Ματούλας), Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Τόλιος (63΄ Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας (63΄ Καραγκούνης), Χάμος, Γκουντρουμπής.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζιος): Ντούκα, Μακρής, Κωστακιώτης (78΄ Ντούσκας), Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Γατσέλος, Νικολάου (71΄ Κολιός Π.), Φαρμάκης, Λάππος, Φέκκας (Κολιός Γ.), Σιδηρόπουλος.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















