Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
13 Οκτώβριος 2013

Όταν ξύπνησε… ήταν αργά!

Προβολές: 1520

alt

Όταν ξύπνησε… ήταν αργά!

Ο Αμπελωνιακός δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στην επανάληψη και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τον Ρήγα Φεραίο με 1-0 και αποχαιρέτησε έτσι τον θεσμό του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής.

alt

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Γιάννη Γκαμπέτα αφυπνίστηκαν στην επανάληψη, έχοντας και το εις βάρος τους 0-1, μόχθησαν αρκετά για να φτάσουν στην ισοφάριση έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Μεζίνι (76΄) και Κακαβίτση (83΄) και τελικά την άγγιξαν στο 88΄αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Ρόκα.

alt

Όσο για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 24΄με έναν παλιό γνώριμο τον Αλέκο Κουβελά (με θητεία σε Δωτιέα Αγιάς και Τύρναβο) και κατάφερε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

alt

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος Μ., Γκαμπέτας (46΄Μεζίνι), Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Μπίκος, Φλέγγας, Αλεξανδρής (46΄Πασχαλίδης), Ρόκα, Κακαβίτσης, Παπανδρέου (734΄Τανάγιας).

alt

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λ. Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Γούτσιος, Αλεξίου, Χατζής (75΄Γουτούλης), Γκίκα (86΄Κόκκα), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας (74΄Μιχολίτσης).

alt

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt