Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
17 Οκτώβριος 2013

Έχει ντέρμπι στον Αμπελώνα…

Προβολές: 1295

alt

Έχει ντέρμπι στον Αμπελώνα…

Δεύτερο λαρισινό ντέρμπι για φέτος στον μαραθώνιο του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με τον Αμπελωνιακό να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Πυργετό, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς τους βαθμούς της νίκης που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Από τη μια το συγκρότημα του Γιάννη Γκαμπέτα το οποίο προέρχεται με τη σειρά του από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με 1-0 από τον Ρήγα Φεραίο και θέλει να επουλώσει τις πληγές του και να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μιας και μετράει έως τώρα δύο ισοπαλίες.

Οι «πράσινοι» εμφανίζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μέσα στο «σπίτι» τους και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη νίκη με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού καθώς επιστρέφει από τιμωρία και ο Κόκκινος.


Για το θετικό αποτέλεσμα…

Στην αντίπερα όχθη οι «βυσσινί» του Νίκου Αργυρούλη που δεν είχαν υποχρεώσεις για τον θεσμό του κυπέλλου την περασμένη Κυριακή, θα παραταχθούν ξεκούραστοι με σκοπό να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα μιας και ήδη έχουν γνωρίσει δύο ήττες ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους.

Πάντως στη διακοπή η ομάδα των Τεμπών έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση μιας και επιβλήθηκε σε φιλική αναμέτρηση του Δωτιέα Αγιάς με 3-2 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Αργύρης, Ζαφειρίου και Διβανές.

Αγωνιστικά ο Νάστας έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού ενώ ο αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ζαφειρίου.


«Σφυρίζει» ο Γρατσάνης…

Το ντέρμπι του Αμπελωνιακού με αντίπαλο με τον Πυργετό θα «σφυρίξει» ο κ.

Γρατσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Νταλούκα και Μανούρα (Τρικάλων).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt