Ad Here
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
07 Νοέμβριος 2013

Στην Κύμη θέλει να «σπάσει» το ρόδι…

Προβολές: 1323

alt

Στην Κύμη θέλει να «σπάσει» το ρόδι…

Ούτε στην δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα ο Πυργετός κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά παράλληλα δεν μπόρεσε και πάλι να σκοράρει αν και έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Ζαφειρίου αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.

Αποτέλεσμα αυτού οι «βυσσινί» του Νίκου Αργυρούλη να παραμένουν καθηλωμένοι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και μάλιστα χωρίς να έχουν «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα με το πέρας της 6ης αγωνιστικής.

Φυσικά και υπάρχει κατήφεια στο στρατόπεδο της ομάδας των Τεμπών αλλά θα χρειασθεί ψυχραιμία καθώς ο δρόμος είναι μακρύς και θα πρέπει οι «βυσσινί» να συνεχίσουν να μάχονται και αρχής γινομένης από το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Κύμη όπου θα επιδιώξει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς όμως να έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Καουνά.

Τον αγώνα θα «σφυρίξει» ο κ. Περράκης με βοηθούς τους κ.κ. Γκαβέρας και Τζάκο (Αθηνών).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt