Δυνατό τεστ με τα Τρίκαλα δίνει ο Δωτιέας…

Δυνατό τεστ με τα Τρίκαλα δίνει ο Δωτιέας…
Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ελέω Κυπέλλου, ο Δωτιέας Αγιάς θα δώσει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 15.00 ένα δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τα Τρίκαλα όπου πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία ο «δικός» μας Τάσος Μπεριτζάς.
Έτσι ο νεαρός τεχνικός του Δωτιέα Σωτήρης Αντωνίου θέλει να μη χάσουν οι παίκτες του τον αγωνιστικό ρυθμό τους και κόντρα στα Τρίκαλα θα κάνει αρκετές δοκιμές.
Πάρτυ γνωριμίας…
Μετά τον αγώνα, ο Δωτιέας διοργανώνει πάρτυ γνωριμίας στο LOFT στην Αγιά και πιο συγκεκριμένα στις 21.00 όπου θα δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας, να γνωρίσουν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και να ανταλλάξουν απόψεις ενόψει της ποδοσφαιρικής σεζόν. Θα κληρωθούνε και πλούσια δώρα.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















