Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τιμάει την μνήμη του Μπλιώνα

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τιμάει την μνήμη του Μπλιώνα
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κάνει γνωστό πως με αφορμή το γεγονός ότι η εντός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ διεξάγεται στις 26/10 στο στάδιο Αλκαζάρ, δηλαδή ανήμερα της συμπλήρωσης 31 ετών από την δολοφονία στον ίδιο χώρο του Χαράλαμπου Μπλιώνα.
Απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου πριν την έναρξη του αγώνα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου συντοπίτη φιλάθλου.
Ταυτόχρονα, με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα εναποθέσουν από ένα μπουκέτο λουλούδια στη γωνιά του γηπέδου που έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν, βέβαιη πως με την σύμφωνη γνώμη τόσο της Ομοσπονδίας όσο και της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα σταλεί από κοινού ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας που ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες τα ελληνικά γήπεδα.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















